2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü kapsamında Bartın Üniversitesi SHMYO Engelli Bakımı ve Rehabilitasyonu Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Özge Çulhaoğlu Eğitim Bilimleri Koleji'nde öğrencilere otizm spektrum bozukluğunu fark etmeleri ve olumlu tutum sergilemeleri için bir bilgilendirme çalışması gerçekleştirdi. Bu bilgilendirme çalışmasının temel amacı, otizm spektrum bozukluğu gibi farklılıkları olan bireylere karşı olumlu tutum sergilemek için çocukluk döneminden itibaren farkındalık oluşturmaktır. Bilgilendirme çalışmasının ardından Özge Çulhaoğlu, öğrencilerin sorularını cevaplamıştır. Bu bilgilendirme çalışmasından dolayı hocamıza teşekkür ederiz.
  • “21 Mart Down Sendromu Farkındalık Eğitimi” Konulu Panel Gerçekleştirildi.

• BARÜ Tanıtım ve Tercih Günleri Başlıyor

• Mezun Öğrencimizden Girişimcilik Öyküsü

• 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü Etkinliği

• Özel Gereksinimli Çocuğu Olan Ailelere Öz Bakım Becerilerine İlişkin Eğitimi verildi.

• Özel Gereksinimli Çocuğu Olan Ailelere Mahremiyet Eğitimi verildi.

• Özel Gereksinimli Çocuğu olan Ebeveynlere Yönelik Eğitim Gerçekleştirildi.

• BARÜ’de binlerce öğrenci mezun olmanın gururunu yaşadı

• Yatağa Bağımlı Engellilerin Bakımı

• Yüksekokulumuzun TUBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programındaki Başarısı